Interiørtips til barnerommet ! #redebygging! Jeg re-dokorerer, ommøblerer og flytter guttenes rom!!!

*annonse//BGA fotobutikk*

Jeg har blitt forelsket! I en nettbutikk! Og ikke hvilket som helst nettbutikk, men BGA fotobutikkMed over 10.000 (!!!) produkter å velge mellom sier det seg selv: et hav av muligheter til å finne sine egne favoritter! Her er mine!

Frubevershverdag interiørtips til barnerom: BGA fotobutikk / poster / plakat

Frubevershverdag interiørtips til barnerom: BGA fotobutikk / poster / plakat

Jeg er redebyggingsfasen og bittebittelillebror må på sikt ha sitt eget rom når han blir født. I den forbindelse har jeg omrokkert litt på de andre guttenes rom. Selvsagt har guttene vært med å bestemme selv og. Daniel har flyttet fra husets største soverommet og til ett noe mindre rom. Sebastian og Jonathan har flyttet inn på Daniels gamle. Markus flyttet inn på lekerommet og vi flyttet tilbake på vårt opprinnelige soverom, som har vært gjesterom et par år. Planen er at bittebittelillebror skal få sove på vårt soverom, før han flyttes inn på rommet til Markus. Litt av en kabal, men nå er ihvertfall alle sine senger på sine nye rom. Og guttene er happy med sine nye rom.

I takt med at guttene vokser, så er ikke det som var kult for 1 år siden, like kult nå. Derfor har jeg valgt noe veldig tidløst som dekor på de nye rommene deres. Nemlig «deres» bokstaver! Her er guttene veldig opptatt av å lære bokstaver og tall, og har forlengst lært seg «sin» bokstav! Derfor ble jeg veldig glad da jeg fant disse disse stilrene bokstavene (plakat) hos BGA fotobutikk! Du kan velge mellom forskjellige størrelser, alt ettersom hva som passer best inn hos deg. De her er A4 størrelse, nettopp for at det skal være litt størrelse på dem. (Og at det ikke skal være noe tvil om hvem sitt rom det er)

Hvordan dekorer du hjemmet ditt? Enten det er Fashion plakatervintage og retro plakater eller grafisk print så er jeg helt sikker på at du også vil finne (minst) en favoritt her!

Jeg anbefaler deg å titte innom siden deres, om ikke annet for litt inspirasjon!

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

 

Litt inspo fra BGA fotobutikk sin hjemmeside:

BGA fotobutikk // dekor, plakater, postere til barnerom // FruBeversHverdag

BGA fotobutikk // dekor, plakater, postere til barnerom // FruBeversHverdag

 

BGA fotobutikk // plakater, postere til hjemmet! FruBeversHverdag

BGA fotobutikk // plakater, postere til hjemmet! FruBeversHverdag

 

 

 

 

8 kommentarer til “Interiørtips til barnerommet ! #redebygging! Jeg re-dokorerer, ommøblerer og flytter guttenes rom!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.