JULAFTEN – jule: -morgen, -kurv, -kos og nok en seng !!!

Lillejulaften. Robert (-med meg som heiagjeng og moralsk støtte) monterte Jonathans nye stor-gutt seng. Bestefar har nemlig kjøpt ny, lik seng til Jonahtan, som Sebastian har. Aller helst ønsket jonathan seg like stor seng som Daniel, 150 cm seng. Men der sa mamma’n nei… Da den var ferdig montert, satt vi den inn på soverommet deres.

Natt til julaften våknet jeg av en litt så pjusk Jonathan kom inn på soverommet. Vanligvis sier han ikke noe, bare kryper oppi og mellom oss. Men inatt var han ivrig! «Er det MIN seng, mamma»? Spurte han håpefull. Jeg bekreftet det at bestefar hadde kjøpt splitter ny seng til han i julegave. «Å, tuuuuusen takk»! Toppen av kransekaken var at de også fikk Beyblade sengesett til jul! Drømmeland!

Ny stor-gutt seng til Jonathan // Kritter Ikea

Ny stor-gutt seng til Jonathan // Kritter Ikea

Julaften morgen. Guttene våknet senere enn normalt, alle sammen. (Sååå deilig å få en time ekstra søvn!) og da de våknet løp han rett tilbake på soverommet sitt for å dobbeltsjekke at det virkelig stod en ny seng der. De ble sittende i hver sin seng, med hver sin iPad en liten stund, før vi flyttet oss ned i stuen. Det første  vi gjorde var å sjekke Julekurvene som hang på juletre. Jammen hadde ikke Julenissen vært å fylt på med godis ++! Hvilken fantastisk start på julaften!

Alle er selvsagt navnet - hver og en har sin egen julekurv som henger på juletreet!

Klar til julegatene og morgenkos!

Virkelig store deler av dagen gikk med å speide etter julenissen! Vi var ute å tente lykt, så han skulle se at vi var hjemme. Vi strødde hele gaten / inngangspartiet, så han ikke skulle falle, i tilfelle sleden og Rudolf måtte parkeres litt lengre bort i gaten. Og vi vente. Og ventet.

Og plutselig kom han! Selveste Julenissen stod plutselig inne i stuen vår! Sebastian var sikker i sin sak, dette var ikke den ekte julenissen. Men tok raskt til takke med at det måtte være enn betrodd medhjelper. For han hadde tross alt funnet veien til vårt hus! Både han og Jonathan delte villig ut klemmer og takk til julenissen. Markus derimot, langt mer skeptisk og overvar det hele trygt fra Bestefars fang.

Guttene var strålende fornøyde med dagen, kvelden og ikke minst pakkene sine. Sebastian og Jonathan var selvutnevnte pakkesjefer, de delte ut og «leste». En stor, viktig jobb.

Ha en strålende 1.juledag!

Klem,

Linn

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.