Igår trosset jeg min store frykt – jeg stod på scenen foran et fullsatt teater …

Ja, det gjorde jeg faktisk! Foran ett fullsatt Christiania Teater! Anledningen var Elaine som fylte år og feiret med sitt eget show nettopppå Christiania Teater! For det første er jeg så ydmyk over at Elaine ville ha meg opp på scenen, for å kort fortelle om Markus og min store hjertesak, Barnekreftforeningen. Jeg bruker hver anledning jeg har til å fortelle om mitt engasjement der! Jeg er ikke en som rekker opp hånden når det blir spurt etter frivillige fra salen. Heller den som gjemmer meg bort og ser ned og ber til høyere makter om at ingen ser på meg. Men for Elaine (og BARNEKREFT-saken) trosser jeg altså mine store frykt!

@Christiania Teater, Oslo 19.09.2017 UREDIGERT by Bloom ⭐️✨

@Christiania Teater, Oslo 19.09.2017 UREDIGERT by Bloom ⭐️✨

Noen netter før showet hadde jeg nemlig mareritt. At jeg stod på scenen og fortalte vitser! Ikke hvilket som helst vits heller, men Jonathan (snart 3 år) sin vits: Hva har spøkelse i matpakken? Hva tror du Elaine får meg til å gjøre med en gang jeg kommer opp på scenen? Fortelle vitsen! Lykken ble dermed stor da det ropes fra salen «de spiser BØØØØskiver»!!! Da var den skrekken borte!

Elaine Bloom og meg på scenen Christiania Teater, Oslo. 19.09.2017. UREDIGERT by Bloom ⭐️✨

Elaine Bloom og meg på scenen Christiania Teater, Oslo. 19.09.2017. UREDIGERT by Bloom ⭐️✨

Det var en fantastisk kveld! Elaine gir alltid mye av seg selv og hadde meg seg flere flotte innslag. En fantastisk artist, Kine Kleveland stod for det musikalske. En stemme som rørte meg og mange flere, til tårer. Både på lydprøvene og på selve showet.

Fantastiske Kine Kleveland stod for det musikalske - FOR en stemme!

Fantastiske Kine Kleveland stod for det musikalske – FOR en stemme ⭐️✨

Var DU tilstedet i salen igår? Ellers kan jeg si at du kan angre – for dette var en helt super kveld! Og Elaine, jeg er uendelig stolt over deg og det du leverte igår! Tommel opp og terningkast 6 til deg og UREDIGERT!

Ha en strålende dag!

Klem,

Linn 💙

 

 

 

6 kommentarer til “Igår trosset jeg min store frykt – jeg stod på scenen foran et fullsatt teater …

  1. Anniken vdC

    Wow Linn, din tøffing! Så utrolig tøft gjort av deg 💜 fantastisk bra arbeid du gjør. Imponert av deg. Tommel opp til deg også!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.