Himmelen har idag fått en ny, liten stjerne (BARNEKREFT)

Jeg har skrevet og delt mye når det kommer til Markus og at han ble født med den utrolig sjeldne kreftformen, Nevroblastom. Som nevnt før, rammer den kun 0,01 % av 60.000 barn årlig. Vi snakker omvendt Lotto-«gevinst»!

Kontroller er viktig og Markus går jevnlig til kontroller, faktisk er det så ofte som hver 3.måned på ordinær kreftkontroll og mellomkontroller på lokal sykehuset vårt innimellom der. Markus er erklært kreftfri og det er jeg uendelig glad for!

Idag fikk jeg en ufattelig trist beskjed, sønnen til en jeg ble kjent med som også har hatt Nevroblastom, døde idag morges. Denne gutten var eldre enn Markus, han hadde en lang, smertefull og tøff kamp med behandling. Idag orket altså ikke den lille kroppen lenger. Jeg kjenner tårene presser på, det knyter seg i magen og jeg blir uvel. BARNEKREFT er så jævlig urettferdig! Alle mine tanker og klemmer går Ikveld til den tøffeste mamma’n jeg vet om. Ord blir fattige, jeg vet ikke hva jeg skal si, annet enn at jeg tenker på deg. Du vet hvem du er og jeg håper det er OK at jeg skriver dette innlegget – selvsagt uten å dele navnene deres.

Barnekreftforeningen samler nå inn barnetegninger #mitthåp – se under for hvordan du kan sende inn! Fordi alle som kjenner meg også kjenner Markus som er rammet av BARNEKREFT, vil jeg oppfordre dere til å sende inn barnetegninger!

Ikveld tenner jeg et lys for en gutt, som dessverre fikk alt for kort tid sammen med mamma’n sin.

Hvil i fred, lille venn 💙

Klem,

Linn 🎗

#fuckcancer #barnekreft #barnekreftforeningen 

 

 

 

 

6 kommentarer til “Himmelen har idag fått en ny, liten stjerne (BARNEKREFT)

    1. FruBevers hverdag - som daglig leder i fam.O.J. Innleggsforfatter

      Ja, fy fader altså!
      Skikkelig urettferdig! I mine øyne og mitt hjertet, må det å miste et barn, være det tøffeste noen sinne! Det er jo virkelig ikke meningen at vi skal overleve våre barn…
      Jeg er så lei meg nå. Bare av tanken på denne lille gutten, så døde så alt for tidlig. På grunn av KREFT! Å jeg hater kreft!

      Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.